zoek

 
 

Vlaamse Energiecluster: Eindspurt naar 10 mei

21/04/2017 > Vlaamse Energiecluster: Eindspurt naar 10 mei

Op 10 mei maken we op een exclusief evenement bij Proximus de nieuwe naam en het nieuwe logo van de Vlaamse Energiecluster bekend, in aanwezigheid van o.a. minister Muyters. De Buitengewone Algemene Vergadering van 24 april bereidt de officiële start van de Speerpuntcluster Energie statutair voor. 

Dat 2017 een uitzonderlijk jaar zou worden voor Smart Grids Flanders, kon U al lezen in het nieuwjaarswoordje van onze Algemeen Directeur Frederik Loeckx. De eerste maanden van het jaar vormden een overgangsperiode, waarin vijf werkgroepen diverse deeltrajecten opstartten met een vlotte opname van SGF in de nieuwe Speerpuntcluster Energie als doel. Nu is het bijna zover!

Op maandag 24 april komt de Algemene Vergadering van Smart Grids Flanders samen in Brussel om tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering de statuten te wijzigen. Die aanpassingen zullen de Vlaamse Energiecluster toelaten om officieel van start te gaan, met een nieuwe Raad van Bestuur. Tijdens deze bijeenkomst zal Frederik Loeckx bovendien de modaliteiten toelichten van de eerste oproep tot haalbaarheids- en impactstudies in het kader van de Vlaamse Speerpuntcluster Energie.

Op woensdag 10 mei onthult de Vlaamse Energiecluster haar nieuwe naam en logo, tijdens een exclusief evenement bij Proximus. Naast minister Muyters zal o.a. ook Peter Van Kemseke spreken, de kabinetexpert van Maroš Šefčovič van de European Energy Union.

U ontvangt binnenkort een gedetailleerde, persoonlijke uitnodiging voor de Algemene Vergadering en/of het lanceringsevenement.
 

Fotogalerij

DEEL:

Altijd op de hoogte? Schrijf u in op de nieuwsbrief

schrijf je in
 

Smart Grids Flanders is

een platform van en voor alle bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de energienetwerken van de toekomst.

meer over Smart Grids Flanders

 
 

Smart Grids Flanders

powered by

voka
energyville

Smart Grids Flanders

is lid van

voka